Εγκατάσταση

  Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και η άρτια οργάνωση μας επιτρέπουν να αναλάβουμε την εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανήματος.

  Τα συνεργεία εγκαταστάσεων της Express Lift είναι μόνιμο προσωπικό που αποτελείτε από αδειούχους τεχνίτες και βοηθούς εγκαταστάσεων ανελκυστήρων με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση ανελκυστήρων – κυλιόμενων κλιμάκων και ανυψωτικών μηχανημάτων.

  Η εταιρία μας φροντίζει επίσης για την διαρκή επιμόρφωση του τεχνικού προσωπικού με εσωτερικά σεμινάρια καθώς και εκπαίδευση στις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής υλικών ανελκυστήρων (KLEEMANN – KLEFER – BUCHER HYDRAULICS), με σκοπό την παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων και τάσεων ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.

  Η εταιρία μας χρησιμοποιεί σύστημα ποιοτικού ελέγχου με έντυπα και  αυστηρές διαδικασίες σε κάθε φάση της εγκατάστασης και διατηρεί τεχνικό φάκελο για κάθε έργο από την φάση του σχεδιασμού έως  την αποπεράτωσή του έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια του κάθε ανελκυστήρα που παραδίδουμε.

Το πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει από ιδιώτες μέχρι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες και φορείς του δημοσίου, είναι εγγύηση για την ικανότητα μας να αναλαμβάνουμε υπεύθυνα καθώς και να αποπερατώνουμε στα προδιαγεγραμμένα χρονοδιαγράμματα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σε κάθε κτίριο συχνά έχει σημαντικό ρόλο για την χρήση και τον σχεδιασμό του κτιρίου. Εάν σχεδιάζεται – κατασκευάζεται ή ανακαινίζεται κάποιο κτίριο επικοινωνήστε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του φρεατίου του ανελκυστήρα σας, έτσι  ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο ανελκυστήρας που θα εγκατασταθεί θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας. Οι μηχανικοί μας είναι στην διάθεση σας για να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τις απαιτούμενες διαστάσεις έτσι ώστε  να εγκατασταθεί ο  ανελκυστήρας που σας ταιριάζει και   να εκμεταλλευθείτε αποτελεσματικότερα  τον διαθέσιμο χώρο σας.

  Η αμεσότητα , η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί δέσμευση για εμάς . Η Express Lift  παρέχει   7ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, απόδειξη της σιγουριάς μας για την αρτιότητα και  αξιοπιστία των ανελκυστήρων που εγκαθιστούμε.

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 για τον σχεδιασμό και εγκατάσταση ανελκυστήρων & κυλιόμενων κλιμάκων.