Η εταιρεία μας, εγκατάσταση, πιστοποίηση, συντήρηση και ανακαίνιση ανελκυστήρα

shutterstock_119086117

   Η  Express Lift δραστηριοποιείται με επιτυχία  από το 1980 στον χώρο της κάθετης μεταφοράς θέτοντας διαρκώς υψηλότερους στόχους – με επίκεντρο την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στον πελάτη, σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες του. Η εταιρία μας εγκαθιστά, συντηρεί και εκσυγχρονίζει ανελκυστήρες ατόμων & φορτίων, κυλιόμενες κλίμακες & διαδρόμους διακινώντας με ασφάλεια περισσότερα από 30.000 άτομα ημερησίως.

   Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, υποστηριζόμενα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας ( Μηχανολόγοι – Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί , αδειούχοι ηλεκτροτεχνίτες κ.α.),  εξασφαλίζουν την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας, καθώς και μια γρήγορη, ευέλικτη και διαρκή τεχνική υποστήριξη. Στην Express Lift πιστεύουμε ότι η εταιρία είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και επενδύουμε καθημερινά σε αυτό.  Η προμήθεια υλικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές , εξασφαλίζει στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας – αισθητικής και ασφάλειας ανταποκρινόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα, ακολουθώντας την αιχμή της τεχνολογίας στον χώρο της κάθετης μεταφοράς ατόμων και αγαθών.

Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση, πιστοποίηση, συντήρηση και ανακαίνιση ανελκυστήρα032310152443A

   Η υψηλή ποιότητα είναι σταθερή πολιτική για εμάς και επιτυγχάνεται με διαρκή αξιολόγηση των προμηθευτών μας και εφαρμογή πιστοποιημένου συστήματος ποιότητας για την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη του κάθε ανελκυστήρα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επιπέδου ικανού να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.  Η αξιοπιστία των προϊόντων μας , η συνέπεια  και η υπευθυνότητα απέναντι σε κάθε πελάτη είναι δεσμευτικές αρχές για εμάς , και είναι και ο λόγος που οι πελάτες μας δηλώνουν ικανοποιημένοι και μας προτείνουν. Το γεγονός αυτό μας δίνει  μια ιδιαίτερη δυναμική , αλλά και σιγουριά ότι θα είμαστε δίπλα σας και στο μέλλον.

  Η Express Lift διαθέτει από το 2012 πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 για τον σχεδιασμό , μελέτη  και εγκατάσταση κάθε τύπου ανελκυστήρα. Επίσης η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη για την συντήρηση – επισκευή & ανακατασκευή ανελκυστήρα, καθώς και για την εγκατάσταση & συντήρηση κυλιόμενων κλιμάκων.

   Εγγύηση η πολυετής και δυναμική παρουσία μας στο χώρο των ανελκυστήρα ( έχουμε εγκαταστήσει και συντηρούμε περισσότερους από 3.000 ανελκυστήρες από το 1980 έως σήμερα), με πελατολόγιο που περιλαμβάνει από ιδιώτες μέχρι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, τράπεζες,ξενοδοχεία και φορείς του Δημοσίου.Στόχος μας ήταν και είναι η παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών κάθετης μεταφοράς  και οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας το επιβεβαιώνουν καθημερινά.

Υπηρεσίες εγκατάστασης, πιστοποίησης, συντήρησης & ανακαίνισης ανελκυστήρα & ασανσέρ που παρέχουμε